De nieuwe AVA atletiekbaan is officieel geopend!

28 sep

Op zaterdagmiddg 28 september heeft locoburgemeester Robert van Rijn de geheel gerenoveerde (zeg maar nieuwe) AVA atletiekbaan aan de Sportlaan officieel geopend. Het werd - ondanks af en toe een vlaag regen - een prachtige middag.

Lees meer
Stand AVA-certificaten voor nieuw clubgebouw
Nieuws

Stand AVA-certificaten op 30 september 2019: € 35.250,= 
Certificaten A = giften: €  8.800
Certificaten B = geen rente: €  7.700
Certificaten C = 1.5% rente: € 18.750

 

Lees meer
De nieuwe AVA atletiekbaan is officieel geopend!
Nieuws

Op zaterdagmiddg 28 september heeft locoburgemeester Robert van Rijn de geheel gerenoveerde (zeg maar nieuwe) AVA atletiekbaan aan de Sportlaan officieel geopend. Het werd - ondanks af en toe een vlaag regen - een prachtige middag.

Lees meer
SLS subsidie voor AVA's nieuwe clubgebouw!
Nieuws

Vrijdagmiddag 27 september 2019 ontving AVA fantastisch nieuws. De Stichting Leefomgeving Schiphol (SLS) heeft besloten om AVA’s subsidieverzoek voor ons nieuwe clubgebouw dichterbij de atletiekbaan te steunen met een bedrag van 190.400 Euro!

Lees meer
Nieuwe beginnerscursus van start op 5 oktober
Nieuws

Twee keer per jaar start er bij AVA een 6-weekse beginnerscursus hardlopen; in januari en na de zomervakantie, dit najaar starten we op zaterdag 5 oktober 2019 (na de officiële opening van de nieuwe baan).

Lees meer
Clubrecord voor Julia Hoekstra tijdens Damloop
Nieuws

De Dam tot Damloop is het grootste hardloopevenement van Nederland. 46.000 deelnemers lopen 16,1 kilometer (tien Engelse mijl) van de Prins Hendrikkade in Amsterdam via de IJtunnel naar Zaandam. Afgelopen zondag stond er een grote groep van Atletiekvereniging Aalsmeer klaar voor de start van dit unieke evenement.

Lees meer
71 deelnemers bij eerste AVA Waterdrinker Baanloop
Maandelijkse baanlopen

Woensdagavond 11 september was bij Atletiekvereniging Aalsmeer de eerste baanloop op de geheel vernieuwde atletiekbaan, tevens de eerste baanloop gesponsord door de nieuwe sponsor Waterdrinker.

Lees meer
Mooie prestatie Tara Ozinga tijdens eerste interland
Jeugdnieuws

Na haar tweede plaats tijdens de C-spelen op de 1500m steeplechase ontving Tara Ozinga een uitnodiging om voor het eerst voor het Nederlandse Team uit te komen.

Lees meer
Officiële Opening Atletiekbaan
Nieuws

Op zaterdagmiddag 28 september vindt de officiële opening plaats door wethouder en locoburgemeester Robert van Rijn.

Lees meer
Uitstekende prestaties voor Gwen en Tara op de C-spelen
Jeugdnieuws

In het weekend van 24 en 25 augustus 2019 organiseerde AAC in Amsterdam voor de 52ste keer de nationale C-spelen. Dit leverde een podiumplaats en uitstekende tijden op voor Tara Ozinga en Gwen Alewijnse.

Lees meer
Goede vorm voor Gwen Alewijnse in aanloop naar de C-spelen
Jeugdnieuws

Op vrijdagavond 16 augustus liep C-juniore Gwen Alewijnse in Heiloo haar eerste wedstrijd na de vakantie. Het was een prima test voor de C-spelen op 24 en 25 augustus a.s. in Amsterdam.

Lees meer
Winkelavond bij Shoeby op vrijdag 30 augustus
Nieuws

 Vrijdagavond 30 augustus van 18.00 tot 21.00 uur was er een speciaal sponsor event bij Shoeby te Aalsmeer.

Lees meer
Zaterdag 21 september 2019 Dam tot Dam Wandeltocht
Wandelnieuws

Zaterdag 21 september 2019
Dam tot Dam Wandeltocht garant voor een gezellig dagje wandelen van Amsterdam naar Zaandam. Je kunt kiezen uit 10, 20, 27 of 42 km.
Wij hebben als wandelclub gekozen voor de 27Km

Lees meer
Op zoek naar een nieuwe baan?
Nieuws

Onze sponsor Waterdrinker heeft een aantal leuke vacatures!

Lees meer
Oproep voor AVA-vrijwilligers bij de Dam tot Damloop 21 en/of 22 september 2019
Nieuws

Beste sportliefhebbers,

Onze atletiekvereniging speelt al jaren een belangrijke rol in de organisatie van de Damloop. Ook dit jaar helpen wij weer met de opbouw van de startvakken en begeleiding van de atleten. Diverse leden van AVA hebben al eens geholpen en bij deze willen wij jullie ook weer vragen om mee te helpen als vrijwilliger. We zoeken vrijwilligers voor de zaterdagavond EN voor de zondag. Wil je 1 dag helpen, prima. Wil je beide dagen helpen, dan is dat helemaal mooi!

Lees meer
Nienke van Dok Nederlands kampioen!
Jeugdnieuws

Op zondag 30 juni 2019 slaagde B-juniore Nienke van Dok erin de 2000 meter steeplechase tijdens het NK Junioren in Alphen aan den Rijn te winnen. Nienke finishte in een tijd van 7:24,35 minuten en was maar liefst 9 seconden sneller dan nummer 2.

Lees meer
Fantastische opbrengst opgehaald door Emma
Nieuws

Emma Vlak (8 jaar) heeft maar liefst € 141,85 opgehaald voor Ava's nieuwe clubgebouw met de actie Varkentjes Krassen. Supergoed gedaan Emma!

Lees meer
Foto's 3e CD Competitie
Jeugdnieuws
Lees meer
Clubrecord Nienke van Dok in Nijmegen
Jeugdnieuws

Een avond met alle ingrediënten voor topprestaties in Nijmegen, weinig wind, aangename temperatuur, volle tribunes en topatleten uit binnen- en buitenland tijdens de Next Generation Athletics: een schitterende ambiance om in te lopen. Het leverde Nienke van Dok een PR en verbetering van haar clubrecord op de 1500 meter op.

Lees meer
NK Masters 2019
Seniorennieuws

Clubrecord voor Wim Metselaar op de 200 meter tijdens het  NK Masters in Gouda!

Lees meer
Erik Tange fantastische 2e plaats Marathon Utrecht
Seniorennieuws

Op 12 mei liep Erik Tange tijdens de Marathon van Utrecht in een prachtige race naar 2:54:00!

Lees meer
Mooie resultaten voor Finn en Sietske bij de Pinkstermeerkamp
Jeugdnieuws

Dit Pinksterweekend waren 2 van onze AVA leden aanwezig bij de Pinkstermeerkamp die de Startbaan organiseerde.
Finn had over 2 dagen 8 onderdelen af te werken terwijl Sietske 7 keer aan moest treden.

Lees meer
Goede prestatie voor Stefan Wolkers bij Rondehoeploop
Seniorennieuws

Stefan Wolkers heeft tijdens de Rondehoeploop de 17,1 km gelopen in 1:01:29 waarmee hij een hele goede 2de plaats behaalde! Dit is gemiddeld 3.35 per km. Mooie prestatie Stefan!

Lees meer
CD Evening games 3e wedstrijd
Jeugdnieuws

Vrijdagavond 31 Mei was de 3e wedstijd van de CD evening Games 2019. Op deze mooie zomeravond genoten alle toeschouwers van schitterende onderlinge duels.

Lees meer
2e CD Competitie een groot succes.
Jeugdnieuws

Bij de 2e CD competitie veel persoonlijke records voor onze jeugdleden.

Lees meer
Snelle tijden AVA Aalsmeer in Utrecht
Jeugdnieuws

De eerste zonnige avond met aangename temperatuur van het wedstrijdseizoen stond in het teken van de 2e Trackmeeting in Utrecht. Drie atleten van AVA Aalsmeer wilden hier hun tijden aanscherpen of een debuut maken op een nieuwe afstand.

Lees meer
AVA succes tijdens Geraniummarkt
Nieuws

Wat een mooie dag voor AVA op de Geraniummarkt van zaterdag 11 mei! Veel leuke gesprekken met de braderie bezoekers, een bezoek van wethouder Sport, Robbert-Jan van Duijn en een fantastische opbrengst!

Lees meer
Sterk optreden in Barendrecht op de steeplechase door AVA Aalsmeer
Jeugdnieuws

De jaarlijkse Energie Mila Track Meeting is één van de meetings op de nationale wedstrijdkalender waar steeplechase atleten naar uitkijken. Bij de meisjes C- en B-junioren vertegenwoordigden Gwen Alewijnse, Tara Ozinga, Lotte Zethof en Nienke van Dok AVA Aalsmeer op de 1500m en 2000m steeplechase. Naast de meer ervaren Nienke was deze wedstrijd het debuut op de steeple voor de overige drie atletes.

Lees meer
Koude start Track Meetings in Utrecht
Jeugdnieuws

Op een koude en regenachtige avond vond op 3 mei de eerste Track Meeting (van een serie van zes wedstrijden) van het seizoen in Utrecht plaats. Traditioneel één van de drukst bezochte wedstrijden en dat de middenafstand in Nederland leeft, bleek wel uit de deelnemersaantallen. Op de 800m 124 deelnemers en op 1500m maar liefst 166 deelnemers.

Lees meer
Speciale verkoopavond bij AVA op vrijdag 10 mei
Nieuws

Je hebt ze vast al gezien: die superleuke medailles van oude stukjes baan. Maar zoals je kunt zien zijn er nog meer mooie stukken baan bewaard gebleven. Volgende week vrijdag kun jij deze als eerste bemachtigen voor jouw eigen memory lane.

Lees meer
Afscheid Erika 't Hoen
Jeugdnieuws

Meer dan 10 jaar was zij een vertrouwd gezicht bij AVA. Niet dat wij haar niet meer gaan zien, maar na al die jaren heeft zij wel besloten om te stoppen met training geven. Dat vinden wij natuurlijk jammer, maar wel begrijpelijk.

Lees meer
Start baanseizoen voor AVA Aalsmeer junioren
Jeugdnieuws

Eén van de eerste wedstrijden van het baanseizoen is traditiegetrouw de Baancirquit XL wedstrijd in Alkmaar. Dit jaar trok een groep AVA Aalsmeer atleten naar de kaasstad om deel te nemen.

Lees meer
Janpieter Baars en Dirk Spaargaren benoemd tot Leden van Verdienste
Nieuws

 Op zaterdag 6 april 2019 organiseerde AVA voor de 30e keer de Schoolatletiekdag voor jongens en meisjes van de Aalsmeerse en Kudelstaartse basisscholen.

Lees meer
Atletiekvereniging Aalsmeer zoekt nieuwe jeugdtrainers
Jeugdnieuws

Wil jij ook graag trainer zijn op een gloednieuwe atletiekaccommodatie? Dat kan. Binnenkort start de renovatie van de atletiekbaan en we verwachten een flinke ledentoename, wat natuurlijk opgevangen moet worden met enthousiaste trainers.

Lees meer
Renovatie atletiekbaan start op maandag 15 april 2019!
Nieuws

Fanastisch nieuws van de Gemeente Aalsmeer! Na jarenlange besprekingen tussen Gemeente en AVA gaat de renovatie van onze atletiekbaan op maandag 15 april 2019 beginnen.

 

Lees meer
Topprestatie Corné Timmer in Alphen
Seniorennieuws

Zondag 24 maart stond er een echte klassieker voor de AVA Aalsmeer atleten op het programma: de 20 van Alphen. Corné Timmer maakte hier indruk door op een geweldige wijze als achtste te eindigen en als derde Nederlander op de 20km te finishen.

Lees meer
Uitslag Baanloop maart 2019
Nieuws

Op 13 maart is de baanloop weer gelopen. Hierbij de uitslagen.

Lees meer
Afsluiting crossseizoen tijdens NK Cross in Kraggenburg
Jeugdnieuws

Het NK Cross in Kraggenburg betekende tevens de 6e en laatste wedstrijd van het Nationale Crosscircuit. Nienke van Dok en Corné Timmer kunnen na een sterk gelopen seizoen het vizier op de baanwedstrijden richten.

Lees meer
Westeinder Advies Groep voor 11e keer sponsor Westeinderloop
Nieuws

Ook voor de komende editie van de Westeinderloop (zondag 14 april 2019) is de Westeinder Adviesgroep de hoofdsponsor. De samenwerking tussen AVA en Westeinder Adviesgroep begon in 2009.

Lees meer
Dat was een leuke Sponsor Inspiratie Avond
Nieuws

Gezellig, leuk, leerzaam en inspirerend. Dat was de Sponsor Inpiratie Avond bij AVA op vrijdagavond 25 januari 2019.

Lees meer
Kom je vrijdagavond ook naar de Sponsor Inspiratie Avond?
Nieuws

De voorbereidingen voor de renovatie van onze atletiekbaan en ons nieuwe clubgebouw zijn in volle gang. Het is nog wel een paar maanden afwachten voordat we weten of de baanrenovatie nog deze zomer kan plaatsvinden.

Lees meer
Goedbezochte nieuwjaarsbijeenkomst
Nieuws

De Nieuwjaarsbijeenkomst afgelopen zondagmiddag was gezellig en druk bezocht.

De 9 AVA-atleten die voor de 22 clubrecords van 2018 zorgden werden door Liesbeth Witpeerd in de spotlight gezet.

Lees meer
Uitslag Baanloop Januari 2019
Nieuws

Op woensdagavond 9 januari is op de atletiekbaan in Aalsmeer de eerste baanloop van 2019 gehouden.

33 atleten stonden aan de start om hun tijd te verbeteren op de 1, 3 of 5 km.

Lees meer
Renovatie Atletiekbaan AVA Aalsmeer goedgekeurd!
Nieuws

We zijn heel blij dat onze Atletiekbaan in Aalsmeer eindelijk gerenoveerd gaat worden. Donderdagavond 13 december 2018 stemde de Aalsmeerse Gemeenteraad unaniem in met de plannen van B&W om ...

Lees meer
Uitslag Baanloop December 2018
Nieuws

Op 12 december 2018 was het de 2e woensdagavond van de maand december, dus Baanloopavond bij AVA.

De uitslag staat op uitslagen.nl. De rondetijden volgen staan hier.

Lees meer
Pietentraining
Jeugdnieuws

Afgelopen donderdag was weer de zogenaamde "Pietentraining" voor de pupillen.

Lees meer
Uitslagen Eveleens Ringvaartloop bij AVA
Nieuws

Zondag 25 november werd bij AVA Aalsmeer de Eveleens Sanitair Ringvaartloop gehouden.

Lees meer
Uitslag baanloop november 2018
Nieuws

Woensdagavond 14 november 2018 was een heerlijke avond om lekker hard te lopen bij AVA Aalsmeer, weinig wind en een graad of 10. Opvallend was dat zowel de 3km als de 5km baanloop bij de vrouwen en mannen werden gewonnen door AVA-atleten. Een unicum?

Lees meer
Uitstekende start crossseizoen voor AVA-atleten
Jeugdnieuws

Afgelopen zaterdag was de eerste regiocross van het winterseizoen. Deze werd gehouden bij AKU in Uithoorn. AVA was met een flinke groep pupillen en junioren aanwezig en er werd dit keer uitstekend gepresteerd met vele podiumplaatsen.

Lees meer
Extra Algemene Ledenvergadering
Nieuws

Op vrijdag 9 november is bij AVA een Buitengewone Algemene Ledenvergadering gehouden over de renovatie van de atletiekbaan en de bouw van een nieuw clubhuis. In het vertrouwen dat de Gemeenteraad op 13 December a.s. instemt met ...

Lees meer
Cursus hardlooptechniek
Seniorennieuws

Ben jij die hardloper die al een tijdje voor zichzelf loopt en nu meer techniek wilt leren of sneller wilt worden? Doe dan mee met de korte cursus hardlooptechniek gedurende vijf donderdagavonden!

Lees meer
Start internationale crosscircuit in Mol
Jeugdnieuws

Zondag 4 november stond voor AVA Aalsmeer Running Team atleten Nienke van Dok en Corné Timmer de Internationale Crosscup in het Belgische Mol op het programma met deelname uit diverse Europese landen.

Lees meer
Verkoop van AVA-kleding
Nieuws

Deze week in de AVA-kantine: VERKOOP VAN AVA-KLEDING

Het betreft de AVA-shirts, topjes, hoodie-vesten en regen-/windjacks. Dit allemaal voor zowel de jeugd als de volwassenen!

Lees meer
AVA-leden in grote aantallen aanwezig bij commissievergadering
Nieuws

Op dinsdag 16 oktober stond bij de gemeente Aalsmeer de renovatie van de atletiekbaan weer op de agenda tijdens de zogenaamde commissievergadering.

Lees meer
Uitslag baanloop oktober 2018
Nieuws

Op woensdag 10 oktober is de maandelijkse baanloop weer gehouden. 

Lees meer
Klaverjasclub van Atletiekvereniging Aalsmeer
Klaverjassen

Gedurende het winterseizoen, van oktober tot en met april, wordt er onder de bezielende leiding van Jaap Pruis een klaverjascompetitie gespeeld.

Lees meer
Eveleens Sanitair Ringvaartloop
Ringvaartloop

Op zondag 25 november 2018 organiseert AVA Aalsmeer in samenwerking met onze hoofdsponsor Eveleens Sanitair de jaarlijkse Ringvaartloop.
We zijn ook heel blij met Runnersworld Amsterdamse Bos, die deze wegwedstrijd steunt in de vorm van waardebonnen voor de prijswinnaars.

Lees meer
Uitslag baanloop september 2018
Nieuws

Uitslag baanloop september 2018

Lees meer
Leer hardlopen bij Atletiekvereniging Aalsmeer
Seniorennieuws

Op zaterdagochtend 22 september a.s. start weer een 6 weekse beginnerscursus hardlopen bij Atletiekvereniging Aalsmeer!

Lees meer
Uitslag baanloop woensdag 8 augustus 2018
Nieuws

Uitslag baanloop 8 augustus

Lees meer
PR voor Thijmen, clubrecord voor Nienke op de 800m
Jeugdnieuws

Zaterdag 7 juli reisden Nienke van Dok en Thijmen Alderden af naar Hilversum om deel te nemen aan de Klaverblad Arena Games, onderdeel van het nationale baancircuit. Voor beide atleten stond de 800m op het programma.

Lees meer
NK junioren: Nienke van Dok brons op steeplechase
Jeugdnieuws

Nog geen jaar geleden besloot Nienke van Dok om naast haar specialisatie op de 1500m en 3000m de steeplechase in het trainingsprogramma op te nemen.

Lees meer
Tweede competitiedag voor B-junioren meisjes van AVA
Jeugdnieuws

Afgelopen zondag 10 juni mochten 5 meiden van AVA Aalsmeer naar atletiekvereniging Altis in Amersfoort, waar ze meededen aan de junioren B-meerkamp voor teams.

Lees meer
Medailles voor AVA Aalsmeer masters tijdens NK Masters in Gouda
Seniorennieuws

Afgelopen weekend namen Wim Metselaar en Ellis Koese deel aan het NK Masters in Gouda.

Lees meer
Nienke van Dok naar 18e plek op Nationale Ranglijst Allertijden
Jeugdnieuws

Zaterdag 27 mei stond een steeple- en middenafstandwedstrijd in Edam op het programma. Vijf atleten van het AVA Aalsmeer Running Team reisden af naar Edam om te starten op de diverse loopnummers.

Lees meer
Privacy Policy
Nieuws

Atletiek Vereniging Aalsmeer (AVA) hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy Policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Lees meer
Eerste plaats voor Nienke en Thijmen
Jeugdnieuws

Tijdens instuifwedstrijden in Etten-Leur hebben Nienke van Dok en Thijmen Alderden beslag gelegd op twee eerste plaatsen.

Lees meer
Drukke week junioren AVA Aalsmeer
Jeugdnieuws

Regen aan Persoonlijke Records in Edam, Utrecht en Vught.

Lees meer
Mooie prestatie bij warme Westeinderloop
Nieuws

Zondag 22 april is bij Atletiekvereniging Aalsmeer de jaarlijkse Westeinderloop gehouden. Net als voorgaande jaren kon er worden meegedaan aan een 10, of een 5 km. Voor de jeugd t/m 12 jaar was er de 1 km baanloop.

Lees meer
Steeple debuut voor Nienke en Eva
Jeugdnieuws

De kop is van het baanseizoen af. Voor de atleten van het AVA Aalsmeer Running Team wordt de eerste wedstrijd van het jaar gezien als een goede test voor het aankomende baanseizoen.

Lees meer
Baanloop april 2018
Seniorennieuws

Uitslag van de baanloop in april

Lees meer
TRAIN MEE voor de Dam tot Dam loop 2018
Seniorennieuws

Op zondag 23 september 2018 kunnen 50.000 hardlopers meedoen aan de Dam tot Damloop. De ongeëvenaarde sfeer, de IJtunnel, één van de grootste Businesslopen ter wereld en het feit dat start en finish in twee verschillende steden liggen, maken dit evenement zo bijzonder.

Lees meer
Marathon van Rotterdam 2018
Seniorennieuws

Zondag 8 april 2018 vond de 38e editie van de Rotterdam Marathon plaats. Naast de absolute wereldtop en duizenden lopers uit binnen- en buitenland, ervaarden ook een flink aantal AVA lopers hoe het is om te finishen op de beroemde Coolsingel.

Lees meer
Verslag Algemene ledenvergadering van 3 april 2018
Nieuws

Beste AVA-leden, sponsors en donateurs. Dinsdag 3 april is de Algemene Ledenvergadering geweest.

Lees meer
Schoolatletiekdag succesvol met prachtig weer
Jeugdnieuws

Bij de jaarlijkse schoolatletiekdag hadden we weer eens geluk met prachtig weer. Meer dan 300 kinderen met ouders, begeleiders, vrienden en familie, hebben genoten van mooie wedstrijden.

Lees meer
Finn derde bij finale crosscompetitie
Jeugdnieuws

Op 17 maart was de finale van de regiocross. We zijn trots op alle atleetjes die kou en wind getrotseerd hebben en vandaag gewoon aan de start stonden.

Lees meer
Finale crosscompetitie: Podium voor AVA Aalsmeer Running team
Jeugdnieuws

Na de aangename lenteachtige temperaturen tijdens het NK Cross afgelopen week was het zaterdag 17 maart bij de finale van de crosscompetitie in Soest flink schakelen naar gure winterse omstandigheden. Bij de junioren A/B waren de verwachtingen hooggespannen.

Lees meer
Uitslag Baanloop Maart 2018
Nieuws

Uitslag baanloop maart 2018

Lees meer
Sponsorcontract voor de Westeinderloop
Nieuws

Op 13 februari hebben Jaap van der Wansem, commercieel directeur van de Westeinder Adviesgroep en Johan van der Laan en Marjan van Ginkel van Atletiekvereniging Aalsmeer een sponsorcontract getekend voor de Westeinderloop.

Lees meer
Uitslag Baanloop 14 februari 2018
Nieuws

Uitslag Baanloop woensdag 14 februari 2018

Lees meer
41e Groet uit Schoorl Run, tevens NK 10 km op de weg
Seniorennieuws

Op zondag 11 februari werd in Schoorl voor de 41e keer de Groet uit Schoorl Run gelopen. Dit is een wedstrijd over diverse afstanden en tevens het NK 10 km op de weg.  Er werd gelopen in diverse leeftijdscategorieën. Erica Belandi werd in de leeftijdsgroep vrouwen 45 jaar tweede in een zwaarbevochten wedstrijd op het NK 10 km.

Lees meer
NK Indoor debuut voor Thijmen en Milan
Jeugdnieuws

NK-indoor junioren AB te Apeldoorn, 10 & 11 februari 2018.

Na de afgelopen weken met name het vizier gericht te hebben op het crossen was de overschakeling naar de warmte tijdens het NK Indoor groot. Voor A-junior Thijmen Alderden was het direct zijn indoor debuut.

Lees meer
Toch weer winst voor Finn bij derde regiocross
Jeugdnieuws

Afgelopen zaterdag was alweer de derde regiocross van het winterseizoen. In Hilversum was het mooiste crossparcours tot nu toe uitgezet. Ook het weer was lekker en er liepen zelfs koeien op het parcours. Je moest wel ruim 20 minuten lopen vanaf de parkeerplaats voordat je er was. Dit weerhield een flink aantal AVA atleetjes niet om weer goede prestaties neer te zetten, ondanks een flink aantal zieken.

Lees meer
3e Crosscompetitie: winst voor Thijmen & Wessel 2e
Jeugdnieuws

Op één van de mooiste crossparcoursen die we de afgelopen jaren in de crosscompetitie hebben gehad, vond vandaag de 3e ronde van de crosscompetitie plaats in het zand van het Goois Natuur Reservaat nabij Hilversum.

Lees meer
Vanaf 14 januari 2017 zijn wij rookvrij
Nieuws

Sporten is gezond, terwijl (mee)roken schadelijk is voor de gezondheid. Roken en sport passen niet bij elkaar. Atletiekvereniging Aalsmeer is een belangrijke omgeving in het leven van opgroeiende kinderen.

Lees meer
Steun de vereniging zonder dat het je een cent kost!
Nieuws

Reserveer een restaurant, of bestel online een pizza via o.a. Thuisbezorgd en AVA Aalsmeer ontvangt geld in de clubkas. Dit geldt ook voor bestellingen bij diverse webwinkels als Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Booking.com, Expedia en Zalando bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar uw sponsordoel. En nogmaals, het kost u niets extra.

Lees meer
Grote deelname AVA Aalsmeer in Soest
Jeugdnieuws

AVA Aalsmeer Running Team sluit jaar af op de Sylvestercross

Als afsluiting van het jaar staat steevast de Sylvestercross in Soest op het programma. Naast de junioren van het AVA Aalsmeer Running Team waren ook een aantal master atleten van AV Aalsmeer bereid om van start te gaan in het zand van de Soesterduinen.

Lees meer
Beginnerscursus hardlopen
Seniorennieuws

Goede voornemens? Doe mee met de beginnerscursus bij Atletiekvereniging Aalsmeer. Op zaterdag 27 januari a.s. start er weer een 6 weekse beginnerscursus hardlopen bij Atletiekvereniging Aalsmeer!

Lees meer
Wat er aan vooraf ging
Baanrenovatie en clubhuis

Sinds het begin van de 21e eeuw is er veel gesproken en gedaan om de baanrenovatie mogelijk te maken.

De verwikkelingen van het laatste jaar voorafgaand aan de renovatie kun je hier lezen.

 

Lees meer
Start to Run beginnerscursus zaterdag 5 oktober
Start to Run cursus

Twee keer per jaar start er bij AVA een 6-weekse beginnerscursus hardlopen; in januari en na de zomervakantie, dit najaar starten we op zaterdag 5 oktober 2019 (na de officiële opening van de nieuwe baan)

Lees meer
Clubrecords vanaf 1 november 2016 tot 1 november 2017
Nieuws

Het seizoen van 1 november 2016 tot 1 november 2017 zit er weer op. Dit jaar heeft een enorme oogst aan nieuwe clubrecords opgeleverd in de verschillende leeftijdscategorieën. De lijst met het overzicht van de records die dit seizoen zijn verbeterd vind je hier.

Lees meer
Sterke tweede wedstrijd AVA Aalsmeer junioren
Jeugdnieuws

Zaterdagmiddag 16 december stond de 2e crosscompetitie van het jaar op het programma in het recreatie-en natuurgebied Het Twiske. Ondanks de afwezigheid van door ziekte gevelde Thijmen Alderden en Greame ’t Hoen en Milan Biesheuvel welke van een vakantie geniet verscheen het AVA Aalsmeer Running team met 4 man sterk aan de start. Davy Heijsteeg, Wessel Heil, Gregory ’t Hoen en Justin Heijsteeg.

Lees meer
Ondanks vele zieken toch succesvolle tweede regiocross
Jeugdnieuws

Afgelopen zaterdag was de tweede regiocross van het winterseizoen. Deze werd gehouden bij AC Waterland in Landsmeer. Om precies te zijn was een mooi crossparcours uitgezet in recreatiegebied Het Twiske, waar het weer al met al nog enorm meeviel.

Lees meer
Mooie start indoorseizoen
Jeugdnieuws

Vroeg in het indoorseizoen werden de Try Out games in de hal van Omnisport Apeldoorn gehouden.

Lees meer
Erica Belandi snel in Castricum
Seniorennieuws

 

Als voorbereiding op de halve marathon van Egmond 14 januari a.s. liep Erica Belandi (vrouwen masters 40) van AVA Aalsmeer afgelopen zondag de AVC Strand-& Duinloop te Castricum over een afstand van 15 km.

Lees meer
AVA Aalsmeer Running Team Atleten op Safari
Jeugdnieuws

Na 60 eerdere edities op de Oude Warande in Tilburg is de Warandeloop dit jaar verplaatst naar Safari Park de Beekse Bergen. De belangrijkste reden hiervoor is dat volgend jaar december de SPAR European Cross Country Championships naar Tilburg komen.

Lees meer
Dik van der Stelt lid van verdienste
Nieuws

Woensdagavond 8 november 2017 was voor AVA een bijzondere avond. Het was de laatste baanloop waarbij Dik van der Stelt de tijdwaarneming deed. Dik is bijna 20 jaar geleden, namelijk op 1-2 -1998 lid geworden van AVA.

Lees meer
Winst voor Thijmen tijdens 1e regiocrosscompetitie
Jeugdnieuws

Na een aantal weken van relatieve wedstrijdrust was vandaag de kick off van het crossseizoen met de eerste crosscompetitie in Uithoorn. Na de winst van het ploegenklassement bij de A/B-junioren afgelopen jaar waren de verwachtingen hoog gespannen.

Lees meer
Marathonlopers AVA Aalsmeer sterk in najaarsmarathons
Seniorennieuws

Drie marathonlopers van de wedstrijdgroep van AVA Aalsmeer hebben goed gepresteerd in de najaarsmarathons.

Lees meer
Corné Timmer als snelste Nederlander over de Holterberg
Jeugdnieuws

Zondag 29 oktober verscheen Corné Timmer voor het laatst aan de start als junior. Voornemens om zijn succesvolle laatste juniorenjaar tot een goed einde te brengen, was het plan om tijdens de 30e Diepe Hel Holterbergloop een scherpe 10km neer te zetten. 

Lees meer
Bostraining jeugd
Jeugdnieuws

Afgelopen zaterdag hebben we enorm genoten van de bostraining met 35 kinderen. Er zijn ook weer heel wat foto's gemaakt.

Lees meer
Eveleens Sanitair hoofdsponsor AVA's Ringvaartloop
Nieuws

Op 21 oktober j.l.  tekenden directeur Marcel Mathot van Eveleens Sanitair (rechts) en Leo Eveleens, namens AVA, de sponsorovereenkomst voor de komende 3 jaar.

Lees meer
Sophie opnieuw regiokampioen
Jeugdnieuws

Op zaterdag 16 september deden 6 pupillen van AVA Aalsmeer mee aan de finale van de pupillen competitie in Edam. Sophie Lucas (meisjes B) en Thomas van Willegen (jongens A1) hadden zich individueel geplaatst. Daarnaast plaatsten de meisjes B pupillen zich als team met naast Sophie ook Jennifer Griekspoor, Lisa de Vries, Renske Olieman en Marie-Julienne Goedel.

Lees meer
5e Trackmeeting Utrecht, Sterke Ten Miles Corné Timmer
Jeugdnieuws

Afgelopen weekend zwierven de atleten van het AVA Aalsmeer Running Team uit over het land, allereerst vond afgelopen vrijdag in Utrecht de 5e Trackmeeting van het seizoen plaats.

Lees meer
Een sportieve wandelgroep op dinsdagavond
Wandelnieuws

​Wil jij ook lekker bewegen in en rond Aalsmeer? Vanaf dinsdag 12 september loopt  er wekelijks  een wandelgroep op de dinsdagavond;  dit onder begeleiding van wandelsport instructeur Jeroen Verouden en Marja van der Sluis.

Lees meer
Laatste loodjes zomerseizoen voor junioren AVA Aalsmeer
Jeugdnieuws

Voor de meeste atleten van het AV Aalsmeer Running team nadert het einde van het zomerseizoen. Twee atleten namen afgelopen weekend nog deel aan een belangrijke wedstrijd in Amsterdam, de nationale C-spelen, oftewel het officieuze Nederlands kampioenschap voor 14- en 15-jarigen. Nienke van Dok kwam uit op de 1500 meter en Milan Biesheuvel nam deel aan de 1500 meter steeple.

Lees meer
Supersnel debuut NK Senioren Corné Timmer
Jeugdnieuws

 

Vier weken geleden besloten A-junior Corné Timmer en zijn trainer Erik Witpeerd om voor de 10.000m tijdens het NK Senioren in Utrecht te kiezen. In Nederland zijn goede 10km’s op de baan zeldzaam, het alternatief was om uit te wijken naar België.

Lees meer
Parcoursrecord voor Erica Belandi tijdens Midzomernachtcross
Seniorennieuws

Op vrijdagavond 23 juni werd de jaarlijkse Midzomernachtcross in het Amsterdamse Bos gehouden. Namens AVA Aalsmeer namen onder andere twee senioren deel aan de 10 EM (16.09km).

Lees meer
Topavond voor AVA Aalsmeer Running Team in Soest
Jeugdnieuws

Op vrijdagavond 16 juni vond het Soester Loopgala plaats. Met de volledige wedstrijdgroep verscheen AVA Aalsmeer Running Team aan de start op verschillende afstanden.

Lees meer
Podiumplaatsen bij NK Masters voor AVA Aalsmeer: 2x goud, 1x zilver en 1x brons
Seniorennieuws

Van 9 tot en met 11 juni organiseerde AV Gouda het NK Masters op de baan voor atleten van 35 jaar en ouder. Namens AVA Aalsmeer verschenen Janpieter Baars (M55) en Wim Metselaar (M75) aan de start.

Lees meer

Agenda

15
okt

Wandelen met AVA (Afwijkende startlocatie)

19:30 – 20:45
22
okt

Wandelen met AVA

19:30 – 20:45
29
okt

Wandelen met AVA

19:30 – 20:45
Toon volledige agenda

Contact

Bezoekadres
Sportlaan 43
1431 HW Aalsmeer
Open in Google Maps