Home

09-11-2017

Dik van der Stelt lid van verdienste

Woensdagavond 8 november 2017 was voor AVA een bijzondere avond. Het was de laatste baanloop waarbij Dik van der Stelt de tijdwaarneming deed. Dik is bijna 20 jaar geleden, namelijk op 1-2 -1998 lid geworden van AVA.

Lees meer...

06-11-2017

Mooie start crosscompetitie voor de AB-junioren

Op zaterdag 4 november is het crossseizoen weer gestart met de eerste competitiewedstrijd in Uithoorn. De AB-junioren legden met de ploeg beslag op de tweede plaats in het ploegenklassement.

Thijmen Alderden wist zelfs te winnen bij de A-junioren.

Lees meer...

04-11-2017

Sterke prestaties in de najaarsmarathon

Drie atleten uit de wedstrijdgroep van Bert Witpeerd namen met succes deel aan de najaarsmarathons: Stefan Wolkers en Erica Belandi liepen de marathon van Amsterdam; Erik Tange nam deel aan de Brabant marathon in Etten-Leur.

Lees meer...

04-11-2017

Sterke 10 km voor A-junior Corné Timmer

Tijdens zijn laatste wedstrijd als junior is Corné Timmer erin geslaagd het clubrecord op de 10 km (weg) bij zowel de A-junioren als de senioren te verbeteren. Dit gebeurde op het prachtige parcours van de Diepe Hel Holterbergloop in Holten.

Lees meer...

02-11-2017

Cursus hardlooptechniek bij AVA Aalsmeer vanaf 16 november

Wil jij beter leren hardlopen?
Doe mee met de cursus hardlooptechniek bij AVA!
Ben jij die hardloper die al een tijdje voor zichzelf loopt en nu meer techniek wil leren of sneller wil worden? Doe dan mee met de korte cursus hardlooptechniek gedurende vijf maandagavonden! 

 

Lees meer...

 


Ogenblik a.u.b. ...