Home

17-09-2017

Sophie opnieuw regio kampioen

Op zaterdag 16 september deden 6 pupillen van AVA Aalsmeer mee aan de finale van de pupillen competitie in Edam. Sophie Lucas (meisjes B) en Thomas van Willegen (jongens A1) hadden zich individueel geplaatst. Daarnaast plaatsten de meisjes B pupillen zich als team met naast Sophie ook Jennifer Griekspoor, Lisa de Vries, Renske Olieman en Marie-Julienne Goedel. 

Lees meer...

15-09-2017

Run More!

Vervolgcursus hardlopen.

Loop je al een tijdje voor jezelf ? Kun je nu ongeveer 20 minuten aan één stuk hardlopen? Heb je de smaak van het hardlopen te pakken, wil je graag verder en wil je ook wat meer
techniek leren? Meld je dan nu aan voor deze vervolgcursus hardlopen bij Atletiekvereniging Aalsmeer.

Lees meer...

08-09-2017

Start to Run

Na de zomervakantie starten met hardlopen? Doe mee met de beginnerscursus!

Goede voornemens gemaakt tijdens de zomervakantie? Op zaterdag 16 september a.s. start er weer een 6 weekse beginnerscursus hardlopen bij Atletiekvereniging Aalsmeer!

Lees meer...

07-09-2017

Sterke 10EM voor A junior Corné Timmer

Afgelopen weekend zwierven de atleten van het AV Aalsmeer Running Team uit over het land, allereerst vond afgelopen vrijdag 1 september 2017 in Utrecht de 5e Trackmeeting van het seizoen plaats. Corné Timmer liep op zondag 3 september in een sterk internationaal veld een uitstekende 10EM en verbeterde het clubrecord.

Lees meer...

02-09-2017

Nieuw bij AVA: een sportieve wandelgroep op dinsdagavond

Wil jij ook lekker bewegen in en rond Aalsmeer? Vanaf dinsdag 12 september loopt  er wekelijks  een wandelgroep op de dinsdagavond; dit onder begeleiding van wandelsport instructeur Jeroen Verouden en Marja van der Sluis.

.

Lees meer...

 


Ogenblik a.u.b. ...