U bent hier: Home › Nieuws › Jeugdnieuws

Jeugdnieuws

Berichten ouder dan 3 maanden vind je in het nieuwsarchief
Datum Titel
17-09-2017 Sophie opnieuw regio kampioen
Op zaterdag 16 september deden 6 pupillen van AVA Aalsmeer mee aan de finale van de pupillen competitie in Edam. Sophie Lucas (meisjes B) en Thomas van Willegen (jongens A1) hadden zich individueel geplaatst. Daarnaast plaatsten de meisjes B pupillen zich als team met naast Sophie ook Jennifer Griekspoor, Lisa de Vries, Renske Olieman en Marie-Julienne Goedel. 
Lees meer...
07-09-2017 Sterke 10EM voor A junior Corné Timmer
Afgelopen weekend zwierven de atleten van het AV Aalsmeer Running Team uit over het land, allereerst vond afgelopen vrijdag 1 september 2017 in Utrecht de 5e Trackmeeting van het seizoen plaats. Corné Timmer liep op zondag 3 september in een sterk internationaal veld een uitstekende 10EM en verbeterde het clubrecord.
Lees meer...
02-09-2017 Mooie prestaties tijdens C-spelen
De laatste loodjes van dit seizoen voor de C-junioren tijdens de C-spelen in Amsterdam in het weekend van 26 en 27 augustus 2017. Milan Biesheuvel kwam in actie op de 1500 meter steeple en zijn eindtijd is tevens een verbetering van zijn eerder dit seizoen gelopen clubrecord. Nienke van Dok nam deel aan de 1500 meter.
Lees meer...
18-07-2017 Supersnel debuut NK Senioren Corné Timmer
A-junior Corné Timmer heeft een fantastisch debuut beleefd tijdens het NK Senioren op de 10 km. Hij verbeterde zijn eigen PR op deze afstand op de baan met maar liefst 2 minuten, verbeterde het clubrecord bij de A-junioren en de senioren en hij finishte ook nog eens als zevende.
Lees meer...
10-07-2017 Clubrecords op de mijl in druk weekend voor de junioren
Na een paar zware wedstrijdweken liep de middellangeafstandgroep een mijl (1609 m) op vrijdagavond 7 juli in Steenwijk. Maar liefst zes atleten van de groep startten in één serie: Nienke van Dok (MC), Milan Biesheuvel (JC), Inger van Dok (MB), Gregory ’t Hoen (JB), Corné Timmer (JA) en Thijmen Alderden (JA). Alleen Lotte Jansen (MB) ging voor de kortere afstanden 150m en 300m, maar kon door files alleen deelnemen aan de 300m. Nick Ramdjanamsingh kwam op zaterdag 8 juli in actie in Amsterdam en Milan Biesheuvel besloot op zondag 9 juli nog een wedstrijd te lopen in Hilversum.
Lees meer...
03-07-2017 Geslaagd NK baan voor de junioren
Een geslaagd debuut voor A-junior Thijmen Alderden op de 1500 meter en afscheid van zijn juniorentijd voor Corné Timmer. Ook de zussen Nienke en Inger van Dok hebben uitstekend gepresteerd tijdens een NK waar de regen soms met bakken uit de lucht kwam.
Lees meer...
25-06-2017 Snelle tijden bij Track Meetings op Maarschalkerweerd in Utrecht
Op vrijdagavond 23 juni 2017 werd de Track Meeting niet op Overvecht maar op de oude locatie Maarschalkerweerd georganiseerd. Goede weersomstandigheden, een groot deelnemersveld en heel veel persoonlijke records voor de junioren van AV Aalsmeer. Corné Timmer (JA) heeft nu eindelijk een officiële tijd onder de 9 minuten op de 3 km te pakken.
Lees meer...

Ogenblik a.u.b. ...