U bent hier: Home › Jeugdatletiek › AVA jeugdafdeling › Informatie en lidmaatschap

Informatie en lidmaatschap

Hieronder vind je meer informatie over lid worden, lidmaatschap en hoe je meer informatie kunt krijgen over atletiek of AVA Aalsmeer. Je kunt lid worden van AVA Aalsmeer vanaf het jaar dat je 5 jaar wordt.

Informatie
Wil je meer informatie over atletiek, AVA Aalsmeer, trainingstijden of wat anders, stuur dan een email naar de jeugdafdeling van AVA Aalsmeer.

Aanmelden als lid
Aanmelden als lid van de AVA Aalsmeer kan online. Na je aanmelding ontvang je een bevestiging per email.

Proefperiode
Voordat je je aanmeldt als lid, mag je 4 keer meedoen met een training. Op de desbetreffende trainingsavond(en) kan je je hiervoor melden bij een van de trainers. Je kan ook een email sturen naar de jeugdafdeling van AVA Aalsmeer om te laten weten dat je graag wilt meetrainen. De kennismakingsperiode is maximaal een maand. Na deze periode moet je je online inschrijven.

Contributie
De contributie wordt jaarlijks vastgesteld. Er kan gekozen worden voor een jaarlidmaatschap, of een lidmaatschap per kwartaal. De hoogte van de contributie is leeftijdsafhankelijk. Het verenigingsjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december. De contributie is inclusief een wedstrijdlicentie van de Atletiekunie. De contributie van AVA Aalsmeer kan je vinden bij contributie.

Trainingstijden en groepen
De trainingen voor de jeugd zijn op dinsdag en donderdag. Kijk eerst in welke groep je valt (leeftijdsindeling) en vervolgens welke trainingstijd (pupillen of junioren) daarbij hoort. Je mag al meetrainen en kan lid worden van AVA Aalsmeer vanaf het jaar waarin je 5 jaar wordt.
Tijdens de vakanties gaan alle trainingen door, behalve als de training op een feestdag valt. Tijdens de zomer vakantie kan je op dinsdag trainen van 18.30 tot 19.30.

Opzeggen als lidmaatschap
De beëindiging van het lidmaatschap kan alleen schriftelijk plaatsvinden. De opzegging dient aan de ledenadministratie te worden gericht. Opzeggen dient te gebeuren vóór 1 december bij een jaarlidmaatschap en minimaal 2 weken voor het verlopen van een kwartaal bij een lidmaatschap per kwartaal. De beëindiging van het lidmaatschap is pas officieel na de bevestiging door de ledenadministratie of de jeugdafdeling van AVA Aalsmeer, onder vermelding van de nog te betalen contributie- en/of wedstrijdkosten.


Ogenblik a.u.b. ...