U bent hier: Home › Jeugdatletiek › Jeugdatletiek bij AVA › Jeugdsportfonds Aalsmeer

Jeugdsportfonds Aalsmeer

Sporten bij AVA Aalsmeer kan ook via het Jeugdsportfonds
Al sinds jaar en dag biedt AVA Aalsmeer trainingen voor kinderen waarvan de ouders het financieel wat minder breed hebben dan de doorsnee Nederlander. Het Jeugdsportfonds ondersteunt hierbij.

 

AVA Aalsmeer draagt het Jeugdsportfonds Aalsmeer een warm hart toe. De samenwerking met deze fondsen maakt dat ook kinderen - waarvan de ouders het minder breed hebben - toch kunnen sporten.

Jeugdsportfonds Aalsmeer
Het Jeugdsportfonds Aalsmeer kan kinderen uit financieel minder draagkrachtige gezinnen laten sporten bij sportverenigingen. Voor maximaal 225 euro kan een kind een jaar lang sporten. Dit gelimiteerde bedrag betreft contributie en eventueel bijbehorende sportattributen. De contributie wordt door de penningmeester van het Jeugdsportfonds rechtstreeks overgemaakt aan de desbetreffende sportvereniging.

Via een Intermediair (professional – leraren, jeugdhulpverleners, artsen, buurtwerkers etc.) die betrokken is bij de opvoeding van het kind kan een aanvraag worden ingediend.

Aanmelden
Aanmeldingen door de Intermediair kunnen plaatsvinden via de landelijke website: www.jeugdsportfonds.nl, vervolgens klikt u op jeugdsportfondsen in Nederland en gaat u naar de site van Aalsmeer.

Contact
Heeft u vragen? Neem dan contact op met Arie de Vos:  of met .


Ogenblik a.u.b. ...